Sos BBQ frumos picant

Sos BBQ frumos picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul BBQ frumos picant. Această rețetă face 3 porții cu 898 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, la 3 ardei iute, bourbon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Cel mai bun fleică BBQ, și Chiftele BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați piureul de roșii, ceapa, usturoiul, fulgul de ardei iute, ancho, chipotle, semințele de țelină și sarea într-o cratiță mare, nereactivă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când toate legumele și chilele uscate sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Ulei De PiperUlei De Piper
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
2
Pregătiți borcanele și capacele: spălați bine toate borcanele și capacele cu apă și săpun și clătiți bine. Umpleți recipientul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu cel puțin 1 inch și aduceți la foc mic. Folosind o pereche de clești de conserve, coborâți ușor borcanele, înclinându-le pentru a umple cu apa fierbinte. Într-o cratiță mică, păstrați puțină apă caldă, dar nu fierbe; așezați capacele în apă. Aveți un fierbător suplimentar de apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se strecoară sosul: se toarnă sosul într-o sită cu ochiuri fine peste un bol mare sau alt recipient, apăsând cu partea din spate a lăzii pentru a extrage cât mai mult sos, lăsând solide în urmă. Alternativ, utilizați o moară de alimente pentru același efect. Odată strecurat, întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
1
Așezați boabele de piper într-un infuzor de ceai sau plic de brânză și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Adăugați bourbonul, zahărul brun, oțetul, ghimbirul, muștarul și siropul de arțar. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea sau arderea, până la îngroșare, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Scoateți plicul de boabe de piper și îndepărtați sosul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
4
Umpleți și închideți borcanele: folosind clești de conserve, scoateți borcanele din canner, turnând cu grijă apa înapoi în canner. Setați lângă sosul din cratiță. Rotiți căldura sub canner la mare. Folosiți o oală pentru a turna sosul în borcane printr-o pâlnie de conserve, lăsând spațiul de cap de 1/2 inci în partea de sus. Rulați un bețișor curat în jurul interiorului borcanului pentru a disloca orice aer prins. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
BetisoareleBetisoarele
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
PâlniePâlnie
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați capacele și înșurubați inelele până când sunt strânse cu degetul.
6
Sigilați borcanele: folosind clești de conserve, transferați ușor borcanele în conserve, având grijă să le mențineți verticale. Când toate borcanele sunt în conservă, ar trebui să existe cel puțin 1 inch de apă care să le acopere; dacă aveți nevoie de mai mult, adăugați apă din fierbător până când borcanele sunt suficient acoperite. Aduceți apa la fierbere completă și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți și răciți: folosind clești de conserve, scoateți ușor borcanele din conservă și transferați-le pe un prosop de bucătărie sau pe un suport de răcire, menținându-le din nou pe verticală. Nu puneți borcanele fierbinți direct pe suprafețele de răcire. Se lasă să se răcească, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Dacă oricare dintre borcane nu se sigilează când se răcește, reprocesați folosind metoda de mai sus sau refrigerați și utilizați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Adăugați o etichetă pe capacul sau pe partea laterală a borcanului, notând data la care a fost conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
2
Scoateți inelele și depozitați borcanele într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an. Refrigerați după deschidere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista