Sos BBQ cu bere rădăcină

Reteta rădăcină de bere BBQ sos este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție conține 285 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, fulgi de piper, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 116 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un sos la un preț rezonabil pentru Ziua Tatălui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Coaste BBQ cu sos BBQ de bere rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați berea rădăcină, ketchup-ul, sucul de portocale, sosul Worcestershire și melasa într-o cratiță. Condimentează cu ghimbir, boia de ardei, pudră de chipotle, pudră de usturoi, pudră de ceapă și fulgi de ardei roșu. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe 15 minute, amestecând ocazional. Utilizați imediat sau depozitați în frigider până la o săptămână.