Sos Balsamic, stafide și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul Balsamic, stafide și nuci de pin. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 287 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pui cu sos balsamic-stafide, și Ravioli de sfeclă cu nuci de pin "brânză de capră" sos de rozmarin-smântână, oțet Balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După ce transferați puiul fript pe o tăietură, așezați tigaia care conține picăturile la foc mediu.
Adăugați oțetul și bulionul și gătiți, amestecând și răzuind fundul tigaiei, timp de 2 minute.
Se ia de pe foc. Se strecoară sosul, dacă se dorește. Se amestecă nucile de pin, stafidele, sarea și piperul.
Adăugați untul și înclinați tigaia pentru a se învârti până se topește. Puneți sosul peste puiul sculptat.