Sos Balsamic De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Balsamic de căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 49 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, căpșuni, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos Balsamic-Căpșuni, Pui De Migdale Și Sos Balsamic De Căpșuni, și Cotlet de porc cu sos balsamic de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când oțetul s-a îngroșat și s-a redus la 1/4 din volumul inițial, 5 până la 10 minute.
Se amestecă căpșunile, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când căpșunile și-au eliberat sucurile și s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Folosind spatele unei linguri de lemn, zdrobiți căpșunile pe partea laterală a cratiței. Continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat și este siropos, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se folosește imediat sau se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la o săptămână.