Sos Alfredo Rapid
Sosul Alfredo rapid ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 592 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de jumătate și jumătate, fulgi de pătrunjel, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sos Alfredo rapid și ușor, Quick Vegan Pesto Alfredo Sos, și Crab Rapid Alfredo.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina și sarea de usturoi în untul topit până când amestecul este neted. Bateți încet jumătate și jumătate în sos până se încorporează complet. Amestecați usturoiul, pătrunjelul și parmezanul în sos, amestecând continuu. Aduceți sosul la foc mic; gătiți, amestecând regulat, până când sosul s-a îngroșat, 4 până la 5 minute. Utilizați imediat sau refrigerați.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.