Sos Alfredo de roșii cu anghinare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Alfredo de roșii cu anghinare. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ravioli cu sos de roșii-Alfredo, Fettuccine de dovlecei cu sos de cremă de roșii, mazăre și anghinare prăjită, și Ravioli Alfredo cu anghinare.
Instrucțiuni
Tăiați inimile de anghinare și puneți-le într-o tigaie mare cu suc. Se îngroașă cu făină și lapte până la consistența dorită.
Adăugați ceapa, ciupercile, roșiile și busuiocul. Gatiti pentru o perioada scurta de timp, lasand legumele ferme si gustoase si frumoase.
Gătiți un lot de tăiței de spaghete preferați (de exemplu, păr de înger sau spaghettini). Clătiți. Aruncați sosul de anghinare deasupra pastelor fierte.