Sos Alfredo (cu fettuccine)

Sos Alfredo (cu fettuccine)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Alfredo (cu fettuccine). Această rețetă face 6 porții cu 428 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, jumătate și jumătate, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu sos Alfredo de casă, Fettuccine Cu Sos Portobello-Alfredo, și Fettuccine de pui slab cu sos Alfredo / creații de Kefir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați jumătate și jumătate, brânză, sare și piper; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Reduceți căldura; adăugați paste, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
PastePaste
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista