Sos Alfredo Cremos

Sos Alfredo Cremos
Sosul Alfredo cremos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 456 calorii, 15g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2105 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sos Alfredo Cremos, Sos Alfredo Cu Ciuperci Cremoase, și Cel Mai Bun Vreodată Cremos Vegan Alfredo Sos.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați smântână și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați usturoiul și brânza și bateți rapid, încălzind. Se amestecă pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista