Sos Alb
Sosul alb ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Lasagna cu sos alb-Lasagna cu răsucire, un sos alb de brânză mozzarella, pastan de legume în sos alb / Pastan veg ușor în sos alb, și Cheesecake de ciocolată albă cu sos de Brandy de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin prosciutto) la tigaie și gătiți 10 minute (nu se rumenesc), amestecând ocazional.
Presărați făina peste amestecul de ceapă și gătiți 2 minute, amestecând continuu.
Adăugați treptat lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați ierburi și frunze de dafin; aduceți la foc mic. Se fierbe 10 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se strecoară amestecul printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Se amestecă sare, piper și nucșoară, dacă se dorește.