Sos Adânc De Unt-Rom Și Banane

Sosul adânc de unt-rom și bananele ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Rețetă de banane prăjite Grand Marnier, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze.
Instrucțiuni
Combinați laptele evaporat și amidonul de porumb într-o cratiță de 2 litri, amestecând bine cu un tel până când amidonul de porumb se dizolvă.
Adăugați zahăr, rom și sare; se amestecă bine.
Puneți cratița la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Adăugați răspândirea și aromatizarea; se amestecă bine.
Se servește peste banană.