Sos

Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul. Această rețetă face 6 porții cu 565 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cimbru, făină, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos De Țară (Sos De Smântână), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pasul 1începeți cu stocul de curcan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
2
Marele sos începe cu acest machiaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Turcia Stoc. Dacă doriți să faceți unul dinzgârieturi, faceți-o acum (sau oricând, de altfel,deoarece aripile de curcan sunt disponibile pe tot parcursul anului).într-un vârf, stocul cumpărat din magazin va funcționa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Aripi De CurcanAripi De Curcan
4
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aranjați 3 1/2 lire aripi de curcan și 1 gât de curcan (opțional)pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, întorcând curcanul la jumătatea drumului, până se rumenesc,aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Transferați aripile și gâtul într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă grăsimea din foaia de copt; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Turnă2 căni de apă pe foaia de copt. Scrapeup orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
8
Se toarnă lichid din foaie în oală cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați 1 ceapă mare tocată, 1 morcov mare decojit și tocat, 1 tulpină de țelină tocată, 4 crenguțe pătrunjel,4 crenguțe cimbru, 12 boabe de piper întregi, 1 frunză de dafin și 10 căni de apă. Aduceți la foc mic; reduceți căldura la scăzut și fierbeți ușor până când stocul este redus cu cel puțin o treime, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
CeapăCeapă
StocStoc
CimbruCimbru
ApăApă
10
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-o cratiță curată. Dacă aveți mai mult de 6 căni stoc, fierbeți la foc mediu descoperit până când se reduce la 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Letcool.
12
Se toarnă stocul într-un recipient etanș;acoperiți și răciți. Faceți înainte: stocul poate fi făcut cu 3 zile înainte. Păstrați la rece. Stocul poatede asemenea, să fie înghețat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
13
Pasul 2 faceți un adevărat Roux
14
Roux este pur și simplu unt sau ulei gătit cufăină. Este folosit pentru îngroșarea sosurilor șieste ceea ce face ca acest sos să fie mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Se topește 1/3 cană de unt nesărat într-un micghillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
16
Bateți în 1/3 ceașcăfăină universală. Reduceți căldura la minim; bateți până când rouxul devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Faceți înainte: Roux poate fi făcut2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește.
18
Pasul 3
19
Adăugați picăturile
20
Bucățile rumenite rămase în partea de jos a cratițeidupă prăjirea curcanului dau corp, bogăție și aromă prăjită sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
21
Aduceți 6 căni de stoc de curcan înainte la fiert într-o cratiță mare la căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
22
Adăugați 1-2 căni degresate și strecuratecoasta de curcan se scurge. (Dacă sunteți scurtpe picături, degresați grăsimea din tigaie și adăugați 1-2 căni de apă. Răzuiți mușcăturile maronii cu o lingură de lemn; strecurați lichidul în stoc.) Se condimentează după gust cu sare kosherși piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
23
Bateti inroux. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor timp de 5 minute pentru ca sosul să se îngroașe și aromele să se contopească. Ai terminat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Acest sos clasic nu are nevoie de niciunulîmbunătățire. Dar dacă simțiți un pic cheffy, este ușor să adăugați un alt nivel de aromă cu unul dintre aceste modificări.Pentru fiecare 6 căni de sos:opțiunea 1 reduceți 1 1/2 căni vin alb uscat într-o cratiță micăpentru 1 cană; se amestecă în sos.opțiunea 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
SosSos
2
Adăugați 1 1/2 linguri
3
Sos Worcestershire și 1 lingură plus1 linguriță sos de soia cu sodiu redus.opțiunea 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Sos WorcestershireSos Worcestershire
4
Adăugați 1 cană plus2 linguri cidru de mere și simmertimp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista