Sorbet Mojito
Sorbetul Mojito necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 54 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, coajă de tei, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 104 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Mojito Final... Sequel-Mojito Cherry, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), și Creveți la grătar cu sorbet de sorbet Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa, zahărul și frunzele de mentă într-o cratiță la foc mediu și amestecați până când zahărul este dizolvat. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 3 până la 5 minute pentru a extrage aroma de mentă. Puneți amestecul deoparte să se răcească și strecurați frunzele de mentă.
Se toarnă amestecul de mentă răcit, coaja de tei, sucul de lămâie, apa spumantă și romul într-un bol și se amestecă bine.
Se toarnă în recipientul unui producător de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți imediat pentru o textură mai moale sau congelați într-un recipient sigilat pentru un sorbet mai dur.
Lăsați sorbetul congelat să se dezghețe cu câteva minute înainte de servire.