Sorbet De Zmeură-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de zmeură-ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 176 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Lemon-Ginger Angel Food și tort de zmeură-Sorbet, Sorbet De Zmeură, și Sorbet De Chili De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Puneți zmeura și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de zmeură printr-o sită fină cu plasă de sârmă plasată peste un castron, presând solidele cu o lingură de lemn pentru a extrage lichid. Aruncați solidele.
Se amestecă amestecul de zahăr răcit în amestecul de zmeură; se amestecă ghimbirul.
Transferați într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci.
Congelați, amestecând la fiecare 15 minute, până aproape ferm, aproximativ 1 oră. Congelați (fără agitare) până când este ferm, 2 ore sau peste noapte. Poate fi înghețat, acoperit, timp de până la 1 săptămână.