Sorbet De Vișine

Sorbet De Vișine
Sorbetul de vișine este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 182 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de struguri, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vișine și sorbet de lavandă, Sorbet de vișine-tei cu fursecuri Amaretti, și Supă De Vișine Cu Cimbru De Lămâie Și Vanilie, Sorbet De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Așezați cireșele într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați ingredientele rămase; acoperiți și pulsați până la amestec.
3
Se toarnă într-un recipient congelator. Acoperiți și congelați până când este ferm.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista