Sorbet De Roșii Dulci
Sorbetul de roșii dulci necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, zahăr, roșii coapte moi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați Sorbet De Roșii De Vară, Sorbet De Roșii Savuroase, și Sorbet de roșii n' Vegan fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți zahărul și 1 cană de apă la fierbere. Puneți tigaia într-un castron cu gheață și amestecați adesea până la rece, 8 până la 10 minute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, roșii pure, câte o porție. Frecați printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați orice reziduu.
Combinați siropul, roșiile pure și busuiocul. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului sau până când dasher este greu de rotit.
Serviți sorbetul înghețat ușor sau congelați etanș până când este ferm, cel puțin 3 ore.