Sorbet de rodie și mentă
Sorbetul de rodie și mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă 4 USD per porție . O porție conține 934 de calorii , 6 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, crenguțe de mentă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sorbet de lămâie și mentă , Sorbet de mure sălbatice cu mentă și lavandă de grădină și Sorbet de căpșuni proaspete .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: un aparat de înghețată
Într-un ulcior de sticlă, combinați siropul simplu de mentă, sucul de rodie și sucul de portocale.
Turnați amestecul de rodie într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. În ultimele 10 minute de congelare, adăugați mini-chipsurile de ciocolată.
Scoateți sorbetul în boluri de desert și ornezați cu crenguțe de mentă proaspătă.
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul, apa și frunzele de mentă la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, amestecând din când în când, până când zahărul s-a dizolvat.
Luați tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Se strecoară înainte de utilizare.