Sorbet de prune și vin roșu
O porție conține 476 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,62 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de piper, apă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sorbet De Prune Și Vin Roșu Cu Cinci Condimente, Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele și un vârf de sare într-o cratiță medie grea și gătiți, acoperite, la foc mediu, amestecând ocazional, până când prunele se destramă, aproximativ 25 de minute. Aruncați bățul de scorțișoară și coaja. Pur și simplu în loturi într-un blender până când este foarte neted (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați pur și pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore.
Congelați pur și simplu în aparatul de înghețată, apoi transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări, cel puțin 1 oră.
* Plum pur aproprose poate fi răcit până la 1 zi.* Sorbet păstrează, înghețat, 1 săptămână.