Sorbet de pere, Riesling și ghimbir
Pear, Riesling și Sorbet de ghimbir este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă face 2 porții cu 692 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sare kosher, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure, Tarta rustică de pere cu Riesling cu recoltă târzie, și Pear & Gorgonzola Foietaj Cu Eco.Riesling & Thyme Ca.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați pere, Riesling și ghimbir. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc foarte mic și gătiți, acoperit, timp de 20 de minute.
Transferați cu grijă perele, vinul și ghimbirul în blender și adăugați zahăr. Acoperiți foarte strâns și pur și simplu până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș și se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust. Acoperiți și refrigerați până la frig, aproximativ 4 ore.
Transferați la un producător de înghețată și putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți la congelator timp de cel puțin 4 până la 5 ore înainte de servire.