Sorbet de pere cu Spumante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de pere cu Spumante. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână spumante, suc de lămâie stors, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Încercați Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, Sorbet De Pere, și Sorbet De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați perele, apoi sfărâmați-le pe lungime și îndepărtați miezul.
Tăiați în bucăți mari și adăugați-le împreună cu apa într-o tigaie mare de sos. Se aduce la foc mic la foc moderat; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Lăsați perele să se răcească, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și faceți piure până se omogenizează.
Adăugați zahărul, sucul de lămâie și țuica și piureul până se combină bine și zahărul se dizolvă complet.
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până se răcește bine.Congelați piureul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor. Alcoolul va împiedica amestecul să înghețe complet tare. Răsturnați amestecul într-un castron sau tavă superficială. Acoperiți și congelați cel puțin 30 de minute, de preferință overnight.To serviți: scoateți sorbetul în pahare cu tulpină. Completați fiecare porție cu spumante sau vin spumant după gust.