Sorbet de pere cu Spumante

Sorbet de pere cu Spumante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de pere cu Spumante. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână spumante, suc de lămâie stors, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Încercați Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, Sorbet De Pere, și Sorbet De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați perele, apoi sfărâmați-le pe lungime și îndepărtați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Tăiați în bucăți mari și adăugați-le împreună cu apa într-o tigaie mare de sos. Se aduce la foc mic la foc moderat; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați perele să se răcească, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și faceți piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați zahărul, sucul de lămâie și țuica și piureul până se combină bine și zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până se răcește bine.Congelați piureul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor. Alcoolul va împiedica amestecul să înghețe complet tare. Răsturnați amestecul într-un castron sau tavă superficială. Acoperiți și congelați cel puțin 30 de minute, de preferință overnight.To serviți: scoateți sorbetul în pahare cu tulpină. Completați fiecare porție cu spumante sau vin spumant după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpumanteSpumante
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
AlcoolAlcool
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista