Sorbet De Pepene Galben

Sorbet De Pepene Galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de pepene galben. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 248 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pepene galben, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sorbet De Pepene Galben, Sorbet De Pepene Galben, și Sorbet De Pepene Verde-Pepene Galben.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă și zahăr doar la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți din căldură. Mișto.
3
Procesați siropul de zahăr și pepenele galben, în loturi, într-un blender până la neted. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Turnați amestecul în recipientul congelator al unui aparat de înghețată de 1 galon și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista