Sorbet De Miere
Sorbetul de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 284 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sorbet De Miere De Tei, Sorbet de miere, castraveți și flori de soc, și Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, zdrobiți 1/3 cană de zahăr și coaja de tei cu o lingură pentru a elibera uleiuri.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Se amestecă 1/2 cană suc de lămâie în amestecul de zahăr.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un blender sau robot de bucătărie; aruncați coaja de var.
Adăugați pepene galben, câte o porție pe rând și rotiți până se omogenizează. Întoarceți-vă pur în castron. Gustați și, dacă doriți, adăugați mai mult zahăr și suc de lămâie. Puneți vasul în gheață și amestecați adesea până când amestecul este rece, 5 până la 10 minute.
Se toarnă pur răcit într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare). Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când sorbetul este ferm de scos, dasherul este greu de rotit sau mașina se oprește.
Serviți sau congelați etanș.
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le păstra, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o poziție mai lungă, se dezvoltă cristale de gheață.