Sorbet De Lămâie
Sorbetul de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 70 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 204 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă minerală carbogazoasă, coajă de lămâie, coaja de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sorbet De Afine-Lămâie, Sorbet De Lămâie Și Ulei De Măsline, și Sorbet De Lămâie-Mentă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, amestecați coaja de lămâie tăiată cubulețe, 1 cană de apă și zahăr. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 5 minute.
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească.
Într-un ulcior sau castron, amestecați siropul de lămâie cu coaja, sucul de lămâie și apa minerală.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului.
Încingeți fiecare porție cu o răsucire de coajă de lămâie.
Dacă nu aveți un producător de înghețată, îl puteți îngheța într-un recipient înalt. Congelați timp de 1 1/2 ore.
Scoateți și amestecați cu un bici. Reveniți la congelator și amestecați aproximativ o dată la fiecare oră timp de aproximativ 4 ore. Cu cât amestecați de mai multe ori, cu atât mai mult aer va fi încorporat, rezultând un produs finit mai ușor.