Sorbet de litchi cu Salsa de fructe

Sorbet de litchi cu Salsa de fructe
Sorbetul de litchi cu Salsan de fructe este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, litchi în sirop greu, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Șerbet Buko Lychee (Sorbet de nucă de cocos și Lychee), Litchi și șerbet de ghimbir, și Sorbet De Nucă De Cocos Lychee.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză cu două straturi într-un castron. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Strecurați litchi printr-o strecurătoare într-un castron, rezervând 1/2 cană de lichid; aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați litchi și 1/2 cană de lichid într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză cu două straturi în castron peste amestecul de ghimbir. Aruncați pulpa de litchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul de litchi și siropul de ghimbir în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)
SorbetSorbet
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Serviți sorbet cu Salsa de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista