Sorbet de litchi cu Salsa de fructe
Sorbetul de litchi cu Salsan de fructe este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, litchi în sirop greu, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Șerbet Buko Lychee (Sorbet de nucă de cocos și Lychee), Litchi și șerbet de ghimbir, și Sorbet De Nucă De Cocos Lychee.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză cu două straturi într-un castron. Aruncați solidele.
Strecurați litchi printr-o strecurătoare într-un castron, rezervând 1/2 cană de lichid; aruncați lichidul rămas.
Combinați litchi și 1/2 cană de lichid într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză cu două straturi în castron peste amestecul de ghimbir. Aruncați pulpa de litchi.
Se toarnă amestecul de litchi și siropul de ghimbir în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Serviți sorbet cu Salsa de fructe.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.