Sorbet de fasole de vanilie cu Topping de ananas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de fasole de vanilie cu topping de ananas. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 190 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, fasole de vanilie, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet de fasole de vanilie cu Topping de ananas, Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie, și Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sorbetul, combinați 4 căni de apă, 1 cană de zahăr și sirop de porumb ușor într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand frecvent. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie într-un bol mediu.
Adăugați fasole de vanilie și suc proaspăt de lămâie.
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte peste amestecul de vanilie; se amestecă bine cu un bici. Acoperiți și răciți complet.
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Pentru a pregăti toppingul, combinați romul întunecat, apa, zahărul și ghimbirul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Se toarnă amestecul de rom peste ananas; se răcește 1 oră.