Sorbet de fasole de vanilie cu Topping de ananas

Sorbet de fasole de vanilie cu Topping de ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de fasole de vanilie cu topping de ananas. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 190 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, fasole de vanilie, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet de fasole de vanilie cu Topping de ananas, Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie, și Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sorbetul, combinați 4 căni de apă, 1 cană de zahăr și sirop de porumb ușor într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand frecvent. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
SorbetSorbet
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați fasole de vanilie și suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte peste amestecul de vanilie; se amestecă bine cu un bici. Acoperiți și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
5
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Pentru a pregăti toppingul, combinați romul întunecat, apa, zahărul și ghimbirul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închisRom închis
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
8
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
9
Se toarnă amestecul de rom peste ananas; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista