Sorbet De Căpșuni-Sambuca
Sorbetul de căpșuni-Sambuca este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 264 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Șerbet De Căpșuni, Șerbet De Căpșuni, și Șerbet De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi scoateți-l de pe foc.
Pur și simplu căpșuni cu suc de lămâie într-un blender până la neted, apoi forțați printr-o sită fină într-un castron pentru a îndepărta semințele. Se amestecă siropul de zahăr și Sambuca.
Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 1 oră.
Congelați în aparatul de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.
* Sorbet păstrează 1 săptămână.