Sorbet De Cireșe
Sorbetul de cireșe este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 464 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de apă, cireșe maraschino, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Sorbet de ciocolată-cireș dulce cu compot proaspăt de cireșe, Choc-cherry Fudge torte cu sorbet de cireșe, și Tartă de Frangipane cu ciocolată albă de mere-cireșe cu Sorbet de mere verde și compot de coniac de cireșe-mere.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și zahăr doar la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură. Mișto.
Procesați siropul de zahăr și limonada, în loturi, într-un blender până la neted. Se strecoară și se aruncă pulpa, dacă se dorește. Se amestecă cireșele maraschino. Acoperiți și răciți 2 ore.
Turnați amestecul în recipientul congelator al unui aparat de înghețată de 1 galon și congelați conform instrucțiunilor producătorului.