Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei

Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei
Ciocolată și Sorbet de zmeură pentru săptămâna ciocolatei este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudra de cacao din cupa de la Moscova, zmeura oz, sucul de lămâie de la suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Sorbet de zmeură-trandafir cu ciocolată albă, Mini clătite cu Sorbet de zmeură și sos de ciocolată, și Ciocolata sanatoasa zmeura serveste moale cu sirop de ciocolata bogat in proteine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Primele patru ingrediente sunt pentru piureul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
2
Puneți apa și zahărul într-o tigaie, aduceți la fierbere și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți zmeura într-un robot de bucătărie și adăugați siropul de zahăr și sucul de lămâie. Blitz la un piure neted și apoi treceți printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Puneți al doilea lot de apă și zahăr într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați pudra de cacao și continuați să gătiți la foc mic timp de 2-3 minute.3 treceți amestecul printr-o sită fină într-un castron care conține ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă până când ciocolata s-a topit și este complet netedă. Se răcește rapid peste un bain-marie de gheață (baie de apă) și apoi se amestecă în piureul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Amestecați amestecul într-o mașină de înghețată urmând instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
8
Dacă nu aveți o mașină de înghețată, putinei de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
9
Se amestecă într-un castron și se congelează aproximativ 90 de minute până când începe să înghețe în jurul marginilor. Amestecați bine, apoi repetați procesul încă de două ori până când amestecul este neted și înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista