Sorbet De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1912 calorii, 23g de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao dulce-amăruie, procesată olandez, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 140 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei, Sorbet De Ciocolată, și Sorbet de ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați împreună 1 cană de apă (375 ml) de apă cu zahărul, pudra de cacao și sarea. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent.
Lăsați-l să fiarbă, continuând să bată, timp de 45 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește, apoi se amestecă extractul de vanilie și restul de 3/4 cană (180 ml) apă.
Transferați amestecul într-un blender și amestecați timp de 15 secunde. Răciți bine amestecul, apoi congelați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Dacă amestecul a devenit prea gros pentru a se turna în mașină, bateți-l puternic pentru a-l subția.