Sorbet De Busuioc De Cireșe-Grapefruit
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 101 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Un amestec de apă, cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sorbet De Busuioc De Cireș, Sorbet De Grapefruit, și Sorbet De Grapefruit Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă busuiocul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Așezați cireșele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de zahăr, sucul de grapefruit și sucul de lămâie; procesați până se omogenizează bine. Se strecoară amestecul de cireșe printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Turnați amestecul de cireșe în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.