Sorbet De Banane-Căpșuni-Tei
Sorbetul de banane-căpșuni - Tei este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan desert. Această rețetă face 10 porții cu 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți banane, limes, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sorbet De Tei De Mentă De Căpșuni, Sorbet De Banane Cu Căpșuni, și Sorbet De Papaya-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie. Amestecați până când amestecul are consistența înghețatei. Împărțiți între 4 boluri și serviți, acoperite cu căpșuni suplimentare sau frișcă, dacă doriți.