Sorbet Bellini
Sorbetul Bellini ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet De Busuioc Cu Căpșuni Bellini, Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, și Gem Bellini.
Instrucțiuni
Gatiti piersicile, zaharul si 1/2 cana de apa intr-o cratita medie la foc mic pana cand amestecul este foarte fierbinte si piersicile s-au inmuiat, aproximativ 15 minute. Se amestecă siropul de porumb și sucul de lămâie.
Pur până se omogenizează folosind un blender cu imersie (sau folosiți un blender obișnuit, lucrând în loturi).
Se toarnă piersica pură printr-o strecurătoare într-un castron, folosind o oală pentru a împinge pur. Se răcește amestecul până se răcește.
Adăugați 1 cană de vin spumant la piersic pur (plută rămasă de vin și răciți până când este gata de servit), apoi congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient sigilabil și congelați până la fermitate, aproximativ 5 ore.
Se toarnă 1/4 cană de vin spumant rezervat în fiecare dintre cele 8 flauturi de șampanie răcite, apoi se acoperă cu 3 linguri mici de sorbet.