Sopaipillas și compot de fructe Sherried pe cremă de patiserie cu miere cu glazură Vinagres de Yema Gran Reserva
Sopaipillas și compot de fructe Sherried pe crema de patiserie miere cu Vinagres de Yema Gran Reserva glazura ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 651 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Un amestec de oțet de sherry, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Mini patiserie cu puf de fructe cu glazură de lămâie, Gogoși de patiserie umplute cu fructe cu glazură de lămâie, și Răsturnări de patiserie cu glazură de zahăr-miere condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crema de patiserie, așezați laptele într-o cratiță. Împărțiți fasolea de vanilie și răzuiți semințele în lapte și adăugați și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește laptele la foc mediu și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
În timp ce laptele se încălzește, combinați gălbenușurile de ou, zahărul și mierea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați amidonul de porumb și amestecați până se omogenizează. Odată ce laptele fierbe, îndepărtați fasolea de vanilie și adăugați 1/4 din lapte în amestecul de ouă, amestecând continuu, asigurându-vă că ouăle nu se amestecă. Odată ce gălbenușurile sunt temperate, întoarceți amestecul de ou în laptele din cratiță și continuați să bateți la foc mediu până când amestecul se bulează și se îngroașă. Acest lucru ar trebui să dureze 1 până la 2 minute. Odată ce crema s-a îngroșat, așezați-o într-un bol peste o baie de gheață și acoperiți-o cu folie de plastic. Lăsați crema să se răcească bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Sopaipillas: folosind un bol mare de amestecare, amestecați făina, sarea și praful de copt. Într-un alt bol, dizolvați drojdia în apa caldă pentru a activa și adăugați la amestecul de făină. Încorporați laptele încet pentru a forma o singură bilă de aluat. Frământați aluatul până se omogenizează, acoperiți și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Într-o oală mare sau friteuză, încălziți uleiul la 360 până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Pe o suprafață de lucru înmuiată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 inci. Folosind un tăietor sau un cuțit tăiați aluatul în porții de dimensiuni dorite. Aruncați sopaipilele, 2 sau 3 la un moment dat, în ulei și prăjiți, transformându-le des până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Îndepărtați cu un skimmer și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Skimmer
9
Presărați sopaipilele calde cu scorțișoară și zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De Orez
10
Pentru a face compotul de fructe, așezați ingredientele într-un bol de amestecare și aruncați până când fructele sunt acoperite uniform. Lăsați fructele să se marineze la frigider timp de cel puțin 2 ore. Se strecoară fructele din lichid înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Pentru a face glazura, așezați oțetul într-o cratiță și la foc mediu reduceți la jumătate. Se dizolvă mierea în oțetul cald și se lasă să se răcească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Pentru a servi, împărțiți sopaipilele deschise și țeava într-o porție din crema de patiserie. Umpleți restul de sopaipile cu compot de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Compot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
13
Așezați sopaipilele pe fiecare farfurie, stropiți glazura în jurul sopaipilelor și praf cu zahăr pudră și scorțișoară. Finalizați cu o picătură de oțet pe compotul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan Preparat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit