Somonul unchiului Bill marinat în sirop de arțar și sos de soia

Somonul unchiului Bill marinat în sirop de arțar și sos de soia
Somonul unchiului Bill marinat în sirop de arțar și sos de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $6.76 pe portie. O porție conține 829 calorii, 38g de proteine, și 48G de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, buruieni de mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sfecla și fasolea unchiului Bill într-un sos de smântână, Unchiul Bill ahi ahi ton, și Cookie-urile de ovăz ale unchiului Bill pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista