Somonul marinat cu miere și muștar al lui Andreas Viestad cu Rosema
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul marinat cu miere și muștar al lui Andreas Viestad cu Roseman. O porție conține 784 calorii, 47G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,94 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de miere, pudră de chili, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Somon Marinat Cu Miere-Portocaliu, și Somon De Miere-Muștar.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.