Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somen răcit cu sos Ponzu

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somenul răcit cu sos Ponzu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sos ponzu îmbuteliat, somon, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon La Grătar Și Somen Răcit Cu Sos Yuzu, Somen noodles cu sos dulce de soia-ghimbir-cartea de bucate Takashi ' s Noodles, și Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume.
Instrucțiuni
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-un grătar sau tigaie la grătar la foc mare până la fumat.
Adăugați fileurile de somon și gătiți până la mediu-rar, două-trei minute pe o parte. Centrul de somon ar trebui să înregistreze 130 de ani pe un termometru de citire instantanee.
Scoateți somonul când ați terminat și lăsați-l deoparte.
Între timp, adăugați somenul în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare, apoi clătiți sub apă rece.
Scurgeți din nou. Împărțiți tăiței între patru boluri mari.
Deasupra fiecărui castron de tăiței adăugați un sfert din roșii, daikon și castraveți. Puneți un file de somon deasupra și stropiți cu 1/4 cană de sos ponzu.
Se ornează cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.