Somonul la grătar al lui Heather

Somonul la grătar al lui Heather ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 427 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pudră de usturoi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este mare. Încercați Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo!, Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, și Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul brun, uleiul de măsline, sosul de soia, ardeiul de lămâie, cimbru, busuioc, pătrunjel și praf de usturoi într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați fileurile de somon, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinati la frigider cel putin 1 ora, intorcand ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți somonul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Grătiți somonul pe grătarul preîncălzit până se rumenesc și peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.