Somonul la grătar al lui Curto cu slănină și Hash de cartofi

Somonul la grătar al lui Curto cu slănină și Hash de cartofi
Nevoie de o curs principal fără gluten? Somonul la grătar al lui Curto cu slănină și Hash de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 1001 calorii, 47G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,45 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, sare și piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hash de somon, slănină și cartofi, Tigaie Somon Cartofi Hash, și Tigaie somon ars cu Hash de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați muștarul, șalota, usturoiul, sucul de scoici și oțeturile și amestecați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați uleiul într-un flux subțire și procesați până la emulsionare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pureați arpagicul cu uleiul de canola într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aduceți la fierbere 2 cratițe medii cu apă sărată. Într-una, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurge și se răcește într-un castron cu apă cu gheață; se scurge din nou și se usucă. În cealaltă, gătiți sparanghelul până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se scurge și se răcește sub apă curentă, apoi se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Într-o tigaie mare și adâncă, prăjiți slănina în 1 linguriță de ulei de măsline la foc mare până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și tocați-o grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Se toarnă grăsimea și se șterge tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați cartofii și slănina și gătiți la foc moderat, amestecând, până când cartofii abia încep să se rumenească în pete, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Adăugați 1/2 cană fiecare din bulionul de pui și sucul de scoici și gătiți, amestecând ușor, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 6 minute. Se amestecă sparanghelul, untul, arpagicul, mărarul și restul de 1/4 cană fiecare de bulion de pui și suc de scoici. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului este absorbita, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
13
Încălziți o tigaie sau o tigaie din fontă. Condimentați somonul cu sare și piper și grătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți somonul și gătiți până devine auriu și crocant, cu aproximativ 2 minute mai mult. Puneți hash-ul de cartofi pe 4 farfurii și acoperiți cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Stropiți vinaigreta de usturoi și uleiul de arpagic peste tot și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista