Somonul fabulos la grătar al Annei

Somonul fabulos la grătar al Annei
Somonul fabulos la grătar al lui Anne necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $5.25 pe portie. O porție conține 369 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de soia, rădăcină de ghimbir, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Rețete similare includ Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, și Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Revista