Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul ars al lui DiSpirito cu ceapă și rubarbă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui, crenguță de cimbru, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon prăjit peste varză roșie și ceapă cu Merlot Gastr, Coaste de grătar ale bucătarului Rocco Dispirito, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați sherry-ul cu zahărul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați rubarba și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Strecurați rubarba într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde lichidul de gătit. Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați bulionul de pui și crenguța de cimbru și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea fava timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron și reîmprospătați-o sub apă curentă rece. Îndepărtați cojile de fasole dură și adăugați favas la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți o tigaie din fontă. Înveliți ușor fileurile de somon cu puțin ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Gatiti somonul, cu pielea in jos, la foc moderat pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul și gătiți la foc moderat până când abia este gătit, încă aproximativ 4 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a servi, aruncați crenguța de cimbru și reîncălziți ceapa; se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Aduceți lichidul de sherry-rubarbă la fiert și adăugați rubarba gătită. Lingurați rubarba pe 4 farfurii mari și puneți ceapa alături. Se acoperă cu somonul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.