Somonul ars al lui DiSpirito cu ceapă și rubarbă

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul ars al lui DiSpirito cu ceapă și rubarbă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui, crenguță de cimbru, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon prăjit peste varză roșie și ceapă cu Merlot Gastr, Coaste de grătar ale bucătarului Rocco Dispirito, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați sherry-ul cu zahărul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat.
Adăugați rubarba și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Strecurați rubarba într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde lichidul de gătit. Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Topiți untul într-o cratiță medie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și crenguța de cimbru și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute.
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea fava timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron și reîmprospătați-o sub apă curentă rece. Îndepărtați cojile de fasole dură și adăugați favas la ceapă.
Încălziți o tigaie din fontă. Înveliți ușor fileurile de somon cu puțin ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Gatiti somonul, cu pielea in jos, la foc moderat pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul și gătiți la foc moderat până când abia este gătit, încă aproximativ 4 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Pentru a servi, aruncați crenguța de cimbru și reîncălziți ceapa; se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Aduceți lichidul de sherry-rubarbă la fiert și adăugați rubarba gătită. Lingurați rubarba pe 4 farfurii mari și puneți ceapa alături. Se acoperă cu somonul și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.