Somon și roșii prăjite la tigaie

Somon și roșii prăjite la tigaie
Somonul și roșiile prăjite în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 355 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fripturi de somon, busuioc, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și O foaie de tigaie parmezan Crusted somon cu broccoli prăjită.

Instrucțiuni

1
Dragați peștele în făină. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați peștele și rumeniți aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ridicați cu grijă peștele din tigaie și puneți-l deoparte pe un platou; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați roșiile și usturoiul în tigaie și dați la fiert la foc mare. Gatiti 3 minute. Reduceți căldura la minim și readuceți peștele în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță sau vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
4
Scoateți peștele într-un platou și acoperiți-l ușor cu folie pentru a se încălzi. Creșteți căldura la mare, adăugați busuiocul și reduceți sosul, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista