Somon și Pesto cu orez

Somon și Pesto cu orez
Nevoie de o fără gluten și condiment pescatarian? Somonul și Pesto-ul cu orez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 41G de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de șalotă, vin, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Somon și Pesto cu orez, Pesto orez de conopidă cu somon, și Pesto somon cu parmezan Pesto Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați fileurile de somon în pesto pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul și sotati șalotele până se înmoaie. Se amestecă orezul, stocul de pește și vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Fără a amesteca orezul, puneți somonul în cratiță. Acoperiți și continuați să gătiți 25 până la 30 de minute, până când orezul este fraged și somonul este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista