Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă

Somonul învelit în frunze de smochin cu varză coaptă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză, frunze de smochin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon Învelit În Frunze De Smochin, Somon la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin, și Halibut Copt Învelit În Frunze De Salată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Stropiți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.Înfășurați fiecare bucată de somon în 1-2 frunze de smochin (în funcție de mărimea somonului sau a frunzei de smochin). Dacă este necesar, țineți frunzele de smochin în poziție cu o scobitoare.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până la fiert, 10-12 minute, în funcție de mărimea filetelor de somon. Dacă coaceți Kale, puneți deoparte somonul și păstrați-l cald.Opțional: pulverizați Kale cu ulei de măsline (într-o sticlă de pulverizare sau spritzer de salată), condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați Kale pe o foaie de copt și coaceți în cuptor până când Kale este crocant, aproximativ 8 minute.Împărțiți Kale pe 4 farfurii. Desfaceți somonul și serviți imediat pe frunzele de smochin cu Kale.Bucurați-vă!Trimiteți o corecție
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.