Somon Învelit În Frunze De Smochin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul învelit în frunze de smochin. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 309 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.97 pe portie. Un amestec de sare și piper grosier, ulei de măsline, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă, Somon la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin, și Halibut învelit în frunze de struguri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.