Somon Înnegrit
Somonul înnegrit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Dacă aveți ulei de canolan, cayenne, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Negru Po ' Boy, Somon Înnegrit, și Sandvișuri Cu Somon Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, adăugați boia, cayenne, cimbru și oregano și sare și amestecați pentru a amesteca.
Puneți amestecul pe o farfurie sau pe altă suprafață plană și acoperiți porțiunile de somon, câte 1 pe rând, numai pe partea cărnii.
Încălziți o tigaie mare cu fund greu sau o tigaie din fontă la foc mediu și adăugați uleiul. Când uleiul începe să fumeze destul de puternic, închideți căldura sub tigaie.
Adăugați somonul, câte 1 pe rând, într-un singur strat, cu carnea în jos, în ulei. Întoarceți focul din nou sub tigaie și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Folosiți o spatulă pentru a întoarce somonul în cealaltă parte. Gatiti somonul la foc mediu, pana cand pielea devine crocanta, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Aranjați somonul pe un platou, presărați cu coajă de lămâie și suc de lămâie și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.