Somon în Papillote cu sos de mărar-iaurt

Rețeta somon en Papillote cu sos de mărar-iaurt se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Cu Sos De Mărar De Iaurt, Somon Cu Sos De Mărar De Iaurt, și Somon prăjit cu sos de mărar-iaurt.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul de iaurt, așezați castravetele ras pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
Combinați castravetele, iaurtul și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic. Se amestecă 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați 4 (15 x 24 inci) bucăți de hârtie pergament. Îndoiți în jumătate transversal. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare bucată, pliul hârtiei fiind centrul inimii.
Tăiați inima și deschideți-o.
Așezați aproximativ 1/2 cană de fenicul lângă pliul fiecărei bucăți de pergament. Completați fiecare porție cu 2 linguri de praz și 1/2 linguriță de ulei.
Presărați somonul uniform cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Așezați 1 file pe fiecare porție.
Stropiți 1 lingură de vermut peste fiecare porție. Începând din partea de sus a inimii, pliați marginile pergamentului, etanșând marginile cu pliuri înguste. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Așezați pe farfurii; tăiat deschis.
Garnisiți cu mărar proaspăt tocat, dacă doriți.
Serviți imediat cu sos de iaurt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.