Somon În Croute

Somon În Croute
Somon en Croute este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 858 calorii. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați mărar, gălbenuș de ou, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon În Croute, Rețetă de somon en Croc, și Somon cu ierburi în Croute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asigurați-vă că somonul și talpa nu mai au oase în carne. Dacă o fac, scoateți-le cu o pereche de pensete sau clești electricieni (asigurați-vă că le curățați mai întâi). De asemenea, scoateți pielea din fileuri și îndepărtați cojile și "vena" din creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
SoleSole
2
Așezați o bucată mare de folie alimentară/folie de plastic pe o suprafață de lucru, puneți somonul deasupra acesteia și apoi așezați o altă bucată mare de folie alimentară/folie de plastic deasupra somonului.Folosind un sucitor sau partea plată a unui ciocan de carne, aplatizați ușor somonul până când are aproximativ 1 cm grosime (aveți grijă să nu loviți somonul prea tare, deoarece se zdrobește foarte ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Îndepărtați stratul superior de folie alimentară / folie de plastic, tocați mărarul mărunt și presărați-l peste somon, apoi condimentați-l cu sare și piper.Aplatizați fileurile de talpă în același mod ca somonul, dar faceți - l cm grosime, apoi așezați-le deasupra somonului, lăsând un spațiu de 3cm-5cm de-a lungul somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Așezați creveții decojiți în linie dreaptă pe mijlocul fileurilor de talpă, apoi condimentați din nou cu sare și piper.Folosind folia alimentară/folia de plastic, înfășurați somonul într-un cârnați îngrijit, începând de la marginea opusă spațiului lăsat de fileurile de talpă, apoi înfășurați-l într-o altă bucată de folie alimentară/folie de plastic și puneți-l în frigider timp de 30 de minute pentru a seta forma.Preîncălziți cuptorul la 210C.după 30 de minute, întindeți patiseria la o grosime de aproximativ 2 mm, îndepărtați folia alimentară/folia de plastic din somonul rulat și așezați-o pe patiserie, o treime din drum de pe o margine.Îndoiți patiseria peste somon și rulați-o până când patiseria se suprapune cu 1cm, apoi tăiați orice exces.Sigilați marginea lungă a patiseriei cu puțină apă, pliați cele două capete deschise în sus pe cusătură, sigilați-le cu puțină apă și apoi întoarceți totul, astfel încât cusătura să fie dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți coletul de foietaj pe o tavă tapetată cu hârtie rezistentă la grăsime, amestecați gălbenușul de ou cu 1 linguriță de apă pentru a face o spălare de ouă și periați-l pe suprafața patiseriei. Apoi dați-l la cuptor pentru 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați în porții și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista