Somon Wasabi Cu Bok Choy, Varză Verde Și Shiitakes
Somonul Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 287g de proteine, 227G de grăsime, și un total de 3424 calorii. Pentru $ 49.7 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 241 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de file de somon, Ulei de măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Somon Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes, Somon Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o foaie mare de copt cu margini timp de 15 minute. Între timp, amestecați maioneza și wasabi într-un castron mic. Se amestecă jumătate de ghimbir și jumătate de usturoi; pus deoparte. Condimentați peștele peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Wasabi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați bok choy, varza și ciupercile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bok Choy
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu ulei și adăugați ghimbirul și usturoiul rămas. Aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Împrăștiați legumele pe o parte a foii de copt. Aranjați somonul pe cealaltă parte. Prăjiți, amestecând ocazional legumele, până când somonul este gătit, 1215 minute. Împărțiți legumele între farfurii; deasupra cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Serviți maioneza wasabi alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.