Somon wasabi crocant cu var

Somonul wasabi crocant cu var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 539 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $6.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, mazăre de zahăr, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Încercați Somon Wasabi Crocant Cu Var, Somon Wasabi Crocant Cu Var, și Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. amestecați mazărea wasabi în procesor până la măcinat, dar cu câteva bucăți zdrobite grosier. Foaie de copt cu margini ușor de ulei. Aranjați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Presărați pește cu sare. Apăsați mazărea wasabi măcinată pe vârfurile fileurilor de somon pentru a adera, acoperind complet vârfurile.
Presărați coaja de tei rasă peste somon; stropiți cu 1 lingură de ulei. Prăjiți somonul doar până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați varză și mazăre snap de zahăr; saut până când legumele sunt crocante, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Stropiți cu suc de lămâie. Mound varză - snap amestec de mazăre alături.
Se ornează cu pene de var și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.