Somon Vindecat Ouzo

Somon Vindecat Ouzo
Somonul vindecat Ouzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 199 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouzo, somon, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Somon Vindecat Ouzo, Creveți ouzo vindecați cu sare, și Bourbon Vindecat Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți somonul, de dimensiunea pielii în jos, pe o foaie mare de folie de plastic într - un recipient suficient de mare țineți somonul într-un singur strat plat (somonul va emana mai mult lichid-asigurați-vă că vasul pe care îl utilizați are laturile suficient de înalte pentru a conține orice picături: foaie de copt cu margini, tigaie, recipient mare pentru Tupperware etc.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Stropiți somonul cu ouzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
OuzoOuzo
3
Se amestecă împreună ingredientele rămase și se freacă pe carne. Înfășurați bine plasticul în jurul fileului, încercând să păstrați lichidul în interiorul plasticului. Acoperiți peștele cu o foaie de prăjituri, o farfurie sau un alt obiect plat (doriți să cântăriți fileul în jos, așa că asigurați-vă că este acoperit în întregime. Cântăriți foaia cu un obiect greu (o cutie, o pungă de făină, o tigaie din fontă etc.) .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți somonul la frigider timp de una până la trei zile (aroma devine mai puternică cu cât se vindecă mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Desfaceți somonul și uscați-l. Folosind un cuțit foarte ascuțit, feliați felii foarte subțiri peste file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Garnisiți cu citrice (am folosit kumquats și câteva frunze de mărar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
7
Se serveste cu morcov tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se amestecă toate ingredientele împreună. Reglați sarea după gust. Dacă aveți nevoie de mai multă tartness, adăugați puțin mai multă lămâie. Pe măsură ce tzatziki stă, aroma usturoiului va deveni mai pronunțată. Pentru cele mai bune rezultate, faceți din aceasta ziua în care intenționați să o serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista