Somon vindecat de mărar și sfeclă cu salată de castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu mărar și sfeclă cu salată de castraveți. Această rețetă face 12 porții cu 197 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sare kosher, piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați mărar și somon vindecat cu sare, Somon vindecat cu zahăr brun și mărar, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti somonul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați o treime din amestecul de mărar în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci. Aranjați 1 jumătate de somon, cu pielea în jos, pe amestecul de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Combinați o treime din amestecul de mărar și sfecla într-un castron mic; răspândit peste somon. Se acoperă cu jumătatea de somon rămasă, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
4 Felii Subțiri De Salam
Sfeclă
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți amestecul de mărar rămas uniform peste somon. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
4 Felii Subțiri De Salam
Mărar
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Așezați o tigaie din fontă sau alt obiect greu deasupra somonului pentru a-l cântări; refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți tigaia; pune deoparte. Descoperiți somonul;întoarceți cu grijă stiva de somon. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
7
Puneți tigaia deasupra somonului și dați-o la frigider 24 de ore. Repetați procedura încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pentru a pregăti salata, așezați castraveții într-o strecurătoare; se presară cu 1 lingură de sare. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Scurgeți în chiuvetă 1 oră.
10
Așezați castraveții pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
12
Combinați castraveții, oțetul și ingredientele rămase, cu excepția crenguțelor de mărar. Acoperiți și răciți 1 oră sau până la 4 ore, amestecând ocazional; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Oțet
Mărar
13
Răsturnați și aruncați amestecurile de sfeclă și sare din somon. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Sfeclă
Sare
14
Tăiați somonul în felii (grosime de 1/8 inch); aruncați pielea.